Ocean´s

Det finns tre Ocean´s filmer, och alla är dom riktigt bra. Dessa är Ocean´s Eleven, Ocean´s Twelve, och till sist Ocean´s Thirteen. Alla handlar om olika kupper som Danny Ocean och hans 11, 12, 13 andra kompanjoner ska utföra. De här filmerna är ett bra val till filmer, när du vill koppla av och se något som både är roligt, men också om du vill se häftiga kupper och planeringar inför rån. Skådespelarna är också något som jag inte får glömma nämna. För dessa gör även att filmen blir extra bra, då de passar in perfekt i rollerna som överklassiga tjuvar. Matt Damon, Brad Pitt och George Clooney är några av de namn man får se i filmen. Betygen på filmerna, tycker jag är för låga än vad de borde vara. Och ni borde inte lita på betygen, utan läs det jag skrivit och kolla ni själva.

Lämna ett svar