The Dictator

Admiral General Aladeen, som i denna film är diktatorn över det fiktiva Republiken Wadiya, är inte den vanliga onda diktatorn som finns i verkligheten. I denna film, som fått genren mörk komedi, vuxenkomedi och satir, så har General Aladeen såklart drag som en diktator. Men just att han säger väldigt dumma saker, gör att han verkar mer knäpp och korkad än riktigt ond. Jag uppskattar filmer som denna, som kan ta upp känsliga ämnen, och göra de mer komiska. Döden, kvinnor, och annat är ämnen som tas upp och skämtas om, i denna film. Ett exempel där man får se ett drag från diktatoriske General Aladeen, är där han säger ”I accept your job offer as general manager.” Och där Zoey (tjej i filmen som senare får oklar relation med Aladeen) då svarar ”Well you can’t be the manager because I’m the manager.” Men då kommer Aladeen återigen, med svaret ”Well I can if I killed you.” Det här är nog även den minsta groteska sak som sägs i filmen. Så därför kan jag varna känsliga personer, som inte ser det roliga i mörk komedi, utan tycker det är kränkande. Men för er andra som gillar sjuk komedi och vuxenkomedi, så är det här är ett väldigt bra alternativ för er.

Lämna ett svar