The Hangover

Tre amerikanska kompisar vaknar upp i en hotellsvit i Vegas efter en galen svennsexa. Det finns en kyckling i köket, en tiger i badrummet och brudgummen har försvunnit. De kommer inte ihåg någonting och brudgummen ska gifta sig om 48 timmar. Killarna måste lista ut vad som hänt under kvällen för de ska lyckas hitta sin försvunna kompis. 

Kompisgänget består av en stilig lärare, en försiktig tandläkare och en mentalt instabil snubbe – en osannolik blandning. Deras utvecklande relationer hjälper komedin att flyta från en situation till en annan, som att när de träffar Mike Tyson, tar reda på att de stulit en polisbil och upptäcker att en av dom gift sig med en strippa. 

The Hangover är en fruktansvärt rolig film som både ungdomar och vuxna kan skratta åt. Jag skulle dock inte rekommendera filmen till barn eftersom våld, alkohol, droger och nakna människor förekommer.

Lämna ett svar