Borat

Borat Sagdiyev är den ledande tv-personligheten i den härliga men socialt bakåtriktade och underutvecklade nationen Kazakstan. Borat förklarar i början av filmen att “Although Kazakhstan a glorious country, it have a problem, too: economic, social and Jew. This why Ministry of Information have decide to send me to U S and A greatest country in a world! to learn a lessons for Kazakhstan.”. Borat lämnar Kazakstan och reser till New York med en kameraman och hans överviktiga och opålitliga producent för att göra en dokumentär för statlig TV. Borat och hans filmteam reser över hela USA och möter många människor och hamnar i olika roliga situationer, några av dom är iscensatta och andra improviserade med ovetande deltagare. Borats upprörande åsikter och tankar genererar starka reaktioner runt honom.

Borat är en mycket rolig film som jag definitivt rekommenderar både vuxna och ungdomar ska se. Alla sjuka scener och fördomsfulla skämt gör detta till en av mina favoritkomedier. 

Lämna ett svar