Filmtoppen

 Filmtoppen är det ultimata redskapet för att hitta den perfekta filmen


FilmtoppenDet finns många hemsidor som har en tjänst de kallar filmtoppen. På denna brukar de har någon form av top 100 lista eller dylikt. Ja det är kanske vad de flesta av oss förknippar med just filmtoppen. Vi har där emot valt att gå ett (eller kanske två) steg längre för våran tjänst som även vi kallar för just, filmtoppen. Vi kallar det för filmtoppen, eftersom det är just vad det är.

Vi hoppas du som läsare kommer få stor användning av tjänsten filmtoppen! Om du inte redan förstått funktionen, så rekommenderar vi att du fortsätter läsa nedanför. Där får du all information du behöver för att använda vår tjänst!

Om du vill läsa våra senaste recensioner så ber vi dig besöka filmtips

Filmtoppen fungerar på följande sätt:

Vi har valt att samla alla de bästa och mest rekommenderade filmerna i en top-25 lista. Men var inte precis det som alla andra hemsidor också hade gjort? Även om det stämmer så har vi som sagt, valt att gå ett steg längre i funktionen för våran tjänst; filmtoppen. Längst upp, över all denna text så hittar läsaren en sökfunktion över alla filmer i vår databas. Det bra med denna söktjänst är att man kan söka på betyg, kategori samt en tagg. Du använder söktjänsten på filmtoppen på detta sätt: Välj en filmgenré som du vill se (jag väljer i detta fall drama). Sedan så väljer man en eventuell tagg (jag väljer taggen “äventyr” eftersom jag alltid gillat outdoor och äventyrsfilmer). Med denna sökning kommer bland annat filmen  Into The Wild upp. Vilket är en film om en kille som lämnar allt han ägt bakom sig och beger sig ut på ett oändligt äventyr då han trekkar upp till Alaska.

Förutom att välja kategori och tag, så kan man även välja lägsta tillåtna poäng. Då kan du försäkra dig om att du får se en film som filmtips filmtoppen verkligen rekommenderar!

Har du svårt att välja vilken film du vill se? Trots att du har en toplista och sökfunktion till hands? Inga problem! Längst till höger på filmtoppen så har du en kortare spalt med slumpmässigt genererade recensioner från vårat arkiv. Två stycken för att vara exakt.

Testa att vara lite spontan och öppen. Fixa fram de tre filmerna som visas. Vem vet, du kanske hittar en grymt bra film i en genré som du vanligtvis inte ser! Ett utmärkt val för dem som ska filmkväll men inte kan komma överens om vad de ska se. Livet handlar ju trots allt om att vara öppen för nya saker så nya möjligheter uppstår. Det ser man ju klart och tydligt i filmen Yes Man ;)

filmtoppen har vi lagt till allt detta för att du som läsare ska hitta en bra film så lätt som möjligt!