«

»

Jun 22

Insidious : Chapter 2

10 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 10 ( Betyg : 8,40 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Insidious Chapter 2 Filmtips

År 2013 släppte man en uppföljare till Insidious. En film som åtminstone jag tycker är en väldigt bra skräckfilm. Redan under föregångarens slut, så var det ju tydligt att ytterligare en film skulle komma. Lyckligtvis så tar Insidious : Chapter 2 upp storyn, där den förra slutade.

**VARNING! Innan du läser vidare bör du vara medveten om att spoilers om den första filmen kommer skrivas!**

Som ni kanske minns så slutade Insidious med att damen i svart tog över Josh, pappan i familjen. Detta då Josh själsvandrat i den andra världen för att få tillbaka sin son Dalton. Elise som hjälpt familjen att driva ur demonen från Dalton har dödats av den besatte Josh. Familjen känner på sig att något är fel med pappan. Han är inte sig själv och beter sig på ett ganska aggressivt sätt.

Nu måste de komma på vad de ska göra för att lösa mysteriet kring damen i svart. Vem är hon och varför vill hon döda? Familjen tar hjälp av Carl som liksom Elise, var med och undersökte pappa Josh när han var en liten pojke.

Insidious: Chapter 2 är en riktigt bra uppföljare och tappar inte sin intensitet till skillnad mot många andra uppföljare. Snarare att den trappar upp den. Handlingen kan eventuellt kännas något rörig för vissa, då den blir mer komplex i detta avsnitt. Tittaren lovas åtminstone några “ahaupplevelser”. Personligen gillar jag den här sortens filmer. När handlingen blir en enklare tankenöt och blir fylligare. Filmen fick grymma resultat ekonomiskt sett. 5 000 000$ utgifter och 160 000 000$ intäkter.

Tydliga influenser av The Shining finner man också. Det finns många anledningar att jag rekommenderar starkt att man ser Insidious: Chapter 2. Speciellt om man gillade den första filmen!

Regissör : James Wan
Musik Av : Joseph Bishara
Skådespelare : Patrick Wilson, Rose Byrne
Ty Simpkins, Lin Shaye, Barbara Hershey
Steve Coulter, Leigh Whannell, Andrew Astor
Angus Sampson

Utgivningsår : 2013
Kategori : Skräck / Mystery
Speltid : 106 min
Intäkter : $160,44,011

MDB Wiki Trailer Bilder