«

»

Okt 07

Identity Thief

10 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 10 ( Betyg : 8,00 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Identity Thief recension

Denna recension kommer att handla om filmen Identity Thief. En film som kom ut Maj 2013 och är av typen komedi. I huvudrollerna finner man Melissa McCarthy samt en av mina nyblivna favoriter Jason Bateman. Filmen handlar om en identitetstjuv som kapar identiteten av en medelålders man som hatar sitt jobb, har två barn och en tredje på väg.

Mannen som heter Sandy, har varit trött på sitt arbete en längre tid. Men han har precis blivit erbjuden ett arbete av en kollega som ska starta eget. Han ska bli vice-vd och få en 4 gånger högre årslön jämfört med förra arbetet. Jättekul för honom. Enda tills han upptäcker att hans kreditkort inte längre har täckning och att han är skyldig indrivare 12000$. Det värsta av allt är att han på grund av detta med stor sannolik kommer förlora sitt nya arbete på grund av det.

Hans enda chans att reda ut detta förblir att åka ner till Florida för att plocka hem identitetstjuven som härjar under hans namn och få med henne på den jävliga roadtrip som väntar efteråt. För att förklara vilken typ av film detta behövs egentligen bara två ord för mig. Due Date..

Likheterna mellan Identity Thief och Due Date är slående. I båda filmerna får två relativt normala människor stå ut med en knäpp idiot i en trång bil som ska genom hela USA. Båda filmerna kretsar huvudsakligen kring denna roadtrip och i båda filmerna så blir de två bättre vänner ju längre tid de får umgås med varandra.

Gör det Identity Thief till en dålig film? Njaa filmen är faktiskt väldigt underhållande och handlingen skiljer sig tillräckligt mycket från Due Date för att man inte ska störa sig på det. Filmen är faktiskt helt okej.

Gillade du handlingen i Due Date, så kolla definitivt in Identity Thief.

Regissör : Seth Gordon
Musik Av : Christopher Lennertz
Skådespelare : Jason Bateman, Melissa McCarthy
Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick

Utgivningsår : 2013
Kategori : Komedi / Action
Speltid : 111 min
Intäkter : $134 455 175

IMDB Wiki Trailer Bilder