«

»

Sep 11

Stuey

10 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 10 ( Betyg : 6,80 Av 10. )
Loading ... Loading ...

StueyFölj med historien bakom pokerlegenden Stu “The Kid” Ungar i detta romantiserade försök till en trovärdig film. Visst är den trovärdig, men man får ju känslan av att historien kan vara något “upphottad”.

The Kid må ha vunnit tre världsmästerskap i poker och tjänat in en ofantligt summa pengar. Men hans liv var inte bara en dans på röda rosor.

I och med alla pengar han vunnit har han skapat ett spelberoende som inte är av denna värld. Att han dessutom missbrukar kokain gör att han hade alldeles för dyra sysselsättningar.

Han må varit världens genom tidernas bästa kortspelare (han var även väldigt framgångsrik inom blackjack) men hans beroenden tog till slut ut sin rätt. The Kid levde inte bara rik, utan en längre tid utblottad och förnedrad.

Filmen Stuey går igenom allt detta, från hans storhetstid till hans fall och slutligen hans katastrofala slut. Tyvärr måste tilläggas att kvaliteten på denna rulle inte är världens bästa. Klart sevärd om man är intresserad av spel. Men kan kännas något billig i produktionen. Vissa skådespelare kunde varit något bättre. Men storyn är i alla fall intressant.

Med andra ord, är du intresserad av gambling så är detta en film för dig. Annars kommer du antagligen bli uttråkad i mitten av filmen då den saknar action. En bieffekt som jag känner att jag upplevde var ett väldigt sug efter att spela på kasino och spela lite kortspel. Blackjack är ju mitt “kall” inom spelbranschen och jag tycker det är väldigt kul. Som tur är spelar jag ju för rimliga summor pengar….

Regissör : A.W. Vidmer
Musik Av : Jeff Eden Fair
Skådespelare : Michael Imperioli, Andrew N.S. Glazer, Al Bernstein
Jonathan Press, Todd Susman

Utgivningsår : 2003
Kategori : Drama
Speltid : 120 min

 IMDB Wiki Trailer Bilder