«

»

Aug 24

Filmtips : Malibu’s Most Wanted

10 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 10 ( Betyg : 6,80 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Malibu's Most Wanted

Sugen på en film fylld av idioti och galenskap? Malibu’s Most Wanted är just detta. Perfekt för tillfällen när man inte orkar kolla på en tung thriller. Filmen är så ytlig att den nästan blir löjlig. Dålig humor och rejäla stereotyper är helt enkelt vad som kännetecknar Malibu’s Most Wanted. Men vad gör det? Tar man filmen för vad den är så blir det faktiskt en ganska underhållande stund.

Filmen handlar om Brad, eller B-rad som han själv kallar sig. Hans far är en rik senator och de bor bland de rikaste, i Malibu. Hans högsta dröm är att bli en rappare, något som hans far försöker sätta stopp för till varje pris. När senatorn dessutom håller en stor kampanj för att bli vald under nästa val inser han med andra att de måste göra något åt B-rad. Faktum är att han anlitar två mörka skådespelare för att “kidnappa” sonen och föra honom till centrala Los Angeles för att skrämma honom. Men planen misslyckas rejält och misär blir följden när B-rad börjar försöka få kontakt med riktiga gängmedlemmar.

Malibu’s Most Wanted är ju knappast något mästerverk och innehåller ju inte heller någon vidare intelligent humor. Men visst tilltalar den vissa!

Regissör : John Whitesell
Musik Av : John Van Tongeren
Skådespelare :  Jamie Kennedy, Taye Diggs
Anthony Anderson, Regina Hall
Blair Underwood, Damien Dante Wayans
Kal Penn, Ryan O’Neal

Utgivningsår : 2003
Kategori : Komedi
Speltid : 86 min
Intäkter : $34,308,901

IMDB Wiki Trailer Bilder