«

»

Mar 14

Filmtips : Sword Of The Stranger

10 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 10 ( Betyg : 9,00 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Sword Of The Stranger dvdcover

Sword Of The Stranger är en japansk animerad film från 2007. Eftersom den kommer från Japan så klassas den givetvis som en anime.

Filmens handling bygger på en profetia samt fyra fraktioners liv kring den. Kotaro flyr från Ming-riket. De vill använda honom till en profetia som ska ge kungen evigt liv. Något som kommer kosta honom livet. En dag upptäcker han till sin förskräckelse att någon bosatt sig i hans gömställe.  Det är så han träffar samurajen utan namn. Det är också denne som bestämmer sig för att rädda Kotaro när han blir bortförd av Ming-soldaterna.

Sword Of The Stranger är en rent ut sagt, brutal animefilm. Det är sällan man får se så mycket gore i en animerad film. Men på något vis så tycker vi att det är bra. Det återspeglar sanningen – hur det var på den här tiden i Japan. I den här animerade filmen har ingen superkrafter eller annat skräp. Anledningen till att soldaterna i Ming-riket inte känner någon smärta är för att de knarkar ned sig med opium. Opium innehåller stora mängder morfin och användes därför som smärtdämpande piller. Opium som är en relativt farlig drog, med allvarliga biverkningar.

 

Regissör : Masahiro Andô
Musik Av : Naoki Sato
Skådespelare : Yuri Chinen, Tomoya Nagase
Akio Ohtsuka, Kyle RideoutNaoto Takenaka,
Kôichi Yamadera

Utgivningsår :
 2007
Kategori : Action/Animerat
Speltid : 103 min
Intäkter : Ej specifierat

IMDB Wiki Trailer Hyr Via LOVEFiLM