«

»

Feb 11

Filmtips : Warrior

10 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 10 ( Betyg : 9,30 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Warrior DVD Cover

Warrior är en film som kretsar kring MMA – eller mixed martial arts som förkortningen står för. Hardy, en föredetta soldat, lyckas göra en knockout på  den professionella fightern “Mad Dog” under en träning på hans gym. Han lyckades göra detta under en minut och det hela vart en sensation på youtube. På grund av detta kommer han med i en av de mest prestigefyllda tävlingarna i världen – Sparta. Samtidigt kämpar en lärare mot personlig konkurs. För att slippa bli av med huset så går han tillbaka till sina rötter; MMA. Då han är vän med en av de bästa tränarna i världen så får han chansen att träna inför Sparta. Han behöver verkligen pengarna. Men då det är världens värsta fighters som han ska gå in i ringen mot så känns det överväldigande. Speciellt när en av de värsta är hans egna bror som han inte sett sen de var små…

Många jämför Warrior med Rocky-filmerna och tycker att den efterliknar den alldeles för mycket. Vi tycker dock att Warrior är ett flertal snäpp vassare med skådespelare som är helt grymma. Filmen levererar verkligen en bra handling med riktigt bra fightingscener. Man skulle kunna kalla Warrior en blanding av Rocky, The Fighter och The Wrestler.

Samtidigt som den handlar om MMA och matcherna i ringen så pågår en djupare handling brevid. Karaktärerna är väldigt dynamiska och lätt att fatta sympati för. Frågetecken dyker upp och lagom mycket lämnas åt fantasin. Sammanfattningen blir att Warrior är en jäkligt bra film som utan tvekan var den bästa som kom ut 2011. Tom Hardy är till och med bättre i denna film än han är i Inception.

Gör dig själv en tjänst och se den här filmen. Du kommer inte ångra det.. (så länge du kan se en hel del våld)

IMDB Wiki Trailer Bilder