«

»

Jan 30

Filmtips : Mean Machine

10 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 10 ( Betyg : 7,70 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Mean Machine DvD Cover

Fotbollsstjärnan Danny Meehan, lagkapten för Englands landslag blir avstängd på livstid efter att ha tagit emot mutor i deras match mot Tyskland. Hans liv börjar gå utför och blir fasttagen för rattfylla. När han dessutom angriper de två poliserna som tagit honom, så hamnar han i fängelse.

Chefen över fängelset erbjuder honom en tjänst att träna hans fotbollslag bestående av vakterna. Men på grund av hot från dessa vakter så avböjer han och erbjuder sig att träna fångarnas lag då de ska spela en träningsmatch mot de elaka vakterna. Han hittar sig till slut ett lag. Den sista spelaren att gå med i laget blir deras målvakt Monk, en galen psykopat som är instängd med maximal säkerhet. Men med kort tid att träna så är det frågan om de verkligen kan besegra vakterna.

Mean Machine är en komedi som är tagen från the Longest Yard, en film från 1974 som år 2005 fick en nyinspelning med Adam Sandler i huvudrollen. Men Mean Machine känns annorlunda, på ett bra sätt. Antagligen på grund av att den handlar om fotboll, till skillnad mot Amerikansk fotboll. Något vi helt enkelt kan relatera till bättre.

De två stora stjärnorna i denna film är utan tvekan Vinnie Jones och Jason Statham. Den sistnämnda var inte så värst känd vid den här tiden utan fick antagligen sin roll på grund av att tidigare spelat med Vinnie Jones i filmen Snatch. Så vill man se en tidig roll i Jason Stathams karriär så är detta filmen för dig.