«

»

Jan 04

Filmtips : Kickass

10 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 10 ( Betyg : 8,90 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Kickass Filmblogg

Kick-ass är en härlig svarkomedi från 2010. Brutalt våld, svart humor och töntiga nördar som tror de är superhjältar. Ja det finns mycket som kännetäcknar just Kick-ass.

Filmen handlar om Dave Lizewski som är en ganska tillbakadragen kille som få känner. En dag när han fått för sig att han ska bli en superhjälte så ger han sig på ett par rånare och blir ganska brutalt knivhuggen och påkörd. På grund av detta fick han permanenta nervskador vilket gör att han inte känner smärta. Dave har alltid drömt om att vara en superhjälte vilket han nu med tack av sin nya förmåga kan bli. Men han är inte ensam. Det finns fler minst lika korkade hjältar i staden som alla mer eller mindre saknar vett. men inte nog med det. Det finns även en superskurk i närheten som bara pissar ut ondska så mycket som går.

Kick-ass är en riktigt skön film som verkligen tar superhjältefilmer till en ny nivå. Dessa hjältar kan varken flyga eller skjuta laser med ögonen. De är mer eller mindre vanliga människor med extremt ovanliga liv. Filmen är brutal och om du inte klarar av att se extremt våld i en komedi så är knappast denna film för dig. Men gillar du svartkomedier så är denna film grymt bra. Vi hoppas verkligen att det kommer ut fler filmer som denna.

IMDB Wiki Trailer Bilder

2 kommentarer

  1. Markus

    Såg faktiskt Kick-Ass två gånger på bio, grymt bra film!

    1. jonas

      Håller med dig till fullo! Helt klart rekommenderad för alla som gillar svartkomedier!

Kommentarer ej tillåtna.