«

»

Jan 03

Filmtips : Hanna

10 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 10 ( Betyg : 6,80 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Hanna Filmblogg

Hanna är en tjej som blev uppväxt uppe i den finska vildmarken. Knappast en normal uppväxt, utan Hanna har under hela sitt liv fått jaga sin egna föda och träna för att bli den ultimata lönnmördaren.

Hon har under hela sitt liv blivit tränad av sin far och har aldrig sett henne mor eftersom mamman blev mördad. Så fort Hanna känner sig redo, så ska hon och hennes far gå ut på ett sista uppdrag. Ett uppdrag som går ut på att lönnmörda den som hade ihjäl Hannas mamma. Resan tar henne runt omkring i Europa och Afrika. Frågan är ju bara om Hanna har vad som krävs för att lyckas med uppdraget.

Hanna bygger på en mer eller mindre genialisk handling men misslyckas tyvärr i utförandet av den. Scenerna blir grötiga och på grund av detta blir handlingen svår att förstå. Fightingscenerna är i stort sett värdelösa. Filmen kunde blivit jäkligt bra men det är ett faktum att den inte är det.

Vi gillar dock scenerna då man inte slåss. När Hanna reser runt för att komma till slutdestinationen. Hennes konstiga dialoger med folk. Visst kan filmen vara värd att se. Kan du se över de dåliga actionscenerna så kanske du till och med gillar den.

Vi vill även ge ett litet plus till Saoirse Ronan som faktiskt spelar sin roll bra.

IMDB Wiki Trailer Bilder