«

»

Jan 22

Filmtips : A Very Harold & Kumar Christmas

10 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 1010 votes, average: 8,10 out of 10 ( Betyg : 8,10 Av 10. )
Loading ... Loading ...

A Very Harold And Kumar Christmas dvd cover

Harold & Kumar är tillbaka igen med deras alldeles egna julsaga. När man gör en tredje film i en serie så brukar den alltid bli värre och mer vulgär än de två förra. Harold & Kumar är inget undantag utan vi får vittna värre scener, mer knark och ukrainska maffiabossar.

Denna film handlar om deras liv 6 år efter den föregående filmen. Harold & Kumar umgås inte längre då Harold har klättrat upp i sin karriär medans Kumar blivit dumpad av Vanessa och endast sitter hemma och röker på. En dag får han ett paket som är adresserat till Harold och bestämmer sig för att vara snäll och lämna det till honom. Den ena leder till det andra och Kumar råkar tända eld på Harolds svärfars julgran som han själv växt. På grund av detta måste de hitta den perfekta julgranen innan Harolds svärfar kommer tillbaka. På grund av detta fick vi ytterligare ett galet äventyr att avnjuta.

Harold & Kumar är en väldigt populär serie filmer vars handling huvudsakligen handlar om knark. Detta är den tredje filmen i serien som för övrigt är lika roliga som de andra. Vi skulle till och med vilja påstå att denna film är bättre än den andra. Som vanligt är Neil Patrick Harris med som sig själv och gör i denna film satir över sin egna homosexuella läggning.

IMDB Wiki Trailer Bilder

1 kommentar

  1. Markus

    Kikade på A Very Harold & Kumar Christmas igår, och jag tror att jag såg den på helt fel sätt. Jag tittade på filmen själv, med en icke-3D TV och jag var alldeles för nykter. Humorn funkade inte alls för mig

Kommentarer ej tillåtna.