«

»

Dec 08

Filmtips : Horrible Bosses

10 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 10 ( Betyg : 8,90 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Horrible Bosses Filmrecension

Horrible bosses hade premiär i Sverige under augusti månad 2011. Nick, Dale och Kurt är tre helt vanliga personer som har väldigt många anledningar till att hata sina chefer. En av dem förväntas arbeta hela dygn samtidigt som han inte får komma en minut försent. Han blir spelad under bordet med chefsjobbet han blir lovad av sin VD. I stället väljer chefen själv att ta på sig även den tjänsten för att han tycker att alla andra är så jävla värdelösa.

Den andra av de tre vännerna blir ständigt sexuellt trakasserad av sin boss trots att han många gånger påpekat att han är förlovad. De andra två anser dock att han inte har några problem då hon är extremt fräsh. Sedan har vi den tredje som faktiskt gillar sin chef. Tyvärr så dog han i en hjärtattack och hans knarkande son fick ta över företaget. Till dennes förtvivlan så hatar pundaren honom.

Det går så långt att de tre bestämmer sig för att göra en pakt där de ska mörda respektives chef. Frågan är ju bara om det hela går vägen och om de kommer undan brottet.

Horrible Bosses är faktiskt en väldigt rolig film som dock tyvärr har ett stort minus : Charlie Day. Killen är dålig, tråkig och har en extremt jobbig röst att lyssna på. Hade man valt en annan skådespelare hade vi antagligen gillat Horrible Bosses väldigt mycket mer. Vi tycker dock att Kevin Spacey, Colin Farrell och Jennifer Aniston gör sina roller som manipuliva monster till chefer på ett fenominalt sätt. Väldigt kul att se Jennifer i en annorlunda roll. Hon spelar en sexmissbrukare som ständigt trakasserar sin lilla bitch till undersåte. Bara dessa tre personer gör det värt att se den här filmen.

IMDB Wiki Trailer Bilder