«

»

Dec 06

Filmtips : Dude Where’s My Car?

10 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 1010 votes, average: 7,80 out of 10 ( Betyg : 7,80 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Dude Where Is My Car Filmtips

Dude Where Is My Car är en komedi från 2000. Ashton Kutcher  och Seann William Scott  spelar två extremt tröga vänner som bor tillsammans. De är så pass dumma i huvudet att de inte förstår att mannen som bor gratis hos dem bara utnyttjar dem då de tror att det är respektives polare.

En dag anordnar dem en fest tillsammans med deras flickvänner som för övrigt är tvillingar. De blir kalasfulla men lyckas ta sig hem på något sätt och däckar i sängarna. När de vaknar upp så har de tappat minnet totalt.. Men som om inte det räckte, deras bil saknas och de måste nu ut på äventyr för att hitta den igen.

Handlingen i Dude Where Is My Car är ju ganska idiotisk och scenerna kanske inte är de bästa. Men det är ju inte heller meningen med den här typen av filmer. Vi är relativt säkra på att Harold And Kumar är ganska inspirerad av just denna film då handlingarna är väldigt lika. Dock så tycker vi att Harold And Kumar är något bättre då den har en något bättre handling.

Men även Dude Where Is My Car har sina stunder då den lyser, starkt. Vi går till och med så långt som att påstå att den faktiskt till och från är jävligt rolig. Gillar man Stoner film eller filmer passande den bakfulla så bör nog denna passa personen i fråga utmärkt.

För övrigt var detta Ashton Kutcher’s stora genombrott som gjorde honom till en etablerad skådespelare.

IMDB Wiki Trailer Bilder

1 ping

  1. Filmtips : Harold And Kumar. Go To White Castle | Filmtips

    [...] som kom ut 2008. En väldigt kul och hyfsat annorlunda film. Den tillhör samma kategori som Dude Where’s My Car. Fast istället för att handla om en backfylla, så handlar det om själva [...]

Kommentarer ej tillåtna.