«

»

Dec 13

Filmtips : Crazy, Stupid, Love.

10 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 1010 votes, average: 9,00 out of 10 ( Betyg : 9,00 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Crazy Stupid love recenserad här på vår filmblogg!

När Cal’s fru helt oförväntat spottar ut sig att hon vill skilja sig så går hans liv i spillror. Som gräddet på moset så får han dessutom reda på att hon varit otrogen med hennes kollega. Cal har inte varit singel på väldigt, väldigt många år och har ingen vidare känsla för att plocka upp tjejer på krogen. Han sitter mest vid bardisken och pratar väldigt högt och öppet om hur patetisk han är, hur synd det är om honom.

En dag så får en ung kvinnokarl upp synen för honom. Cal påminner honom om en person har kände förut. Denna kille heter Jacob och är expert inom ämnet. Han lovar Cal att han ska hjälpa honom att återigen finna sin manlighet så han kan börja uppleva singellivet på allvar. Jacob håller vad han lovar och det tar inte långt tid innan han kan plocka upp vilka kvinnor han vill. Problemet är ju bara att hans familj knappt känner igen honom längre.

Crazy, Stupid, Love. Är utan tvekan den bästa romantiska komedin som kommit ut 2011. Även om det kanske inte säger allt för mycket eftersom standarden på årets romantiska komedier inte varit allt för hög, så är filmen jäkligt bra. Det är en film som även vi som oftast inte gillar denna typ av filmer kan uppskatta. Handlingen är smart och har en bra tvist i slutet som man konstigt nog inte kunde räkna ut innan. Manuset är så pass bra att saker och ting inte blir uppenbara, trots att de borde.

Vi vart glatt överraskade att filmen höll så pass bra standard som den gjorde och rekommenderar den starkt till de mer romantiska personerna!

IMDB Wiki Trailer Bilder