«

»

Nov 20

Filmtips : The Curious Case of Benjamin Button

10 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 1010 votes, average: 9,10 out of 10 ( Betyg : 9,10 Av 10. )
Loading ... Loading ...

The Curious Case of Benjamin Button recenserad här på filmtips.

Brad Pitt spelar Benjamin Button – pojken med den mystiska sjukdommen. Han mamma dog direkt efter förlossningen och hans far övergav honom i ren depression. Om detta inte vore nog, så föddes han i samma skick som en 90-åring. En Afrikansk kvinna bestämde sig för att ta hand honom då hon ansåg att alla födda personer är guds mirakel. Detta var i början av 1900-talet. När Benjamin är en ung pojke så möter han Daisy som framöver blir hans bästa vän.

Åren går och Daisy blir äldre och äldre, medans Benjamin blir yngre och starkare. Det är nu han börjar förstå att han faktiskt åldras tvärt om. Även om de båda går skilda vägar flera gånger i livet så förblir det romantiska känslor för varandra. Följ med Benjamin på en resa genom hans otroliga liv.

The Curious Case of Benjamin Button är en väldigt intressant film. Man skulle kunna säga att den liknar Forest Gump en hel del. Den håller intresset uppe under hela filmen och även om den är 2 timmar och 46 minuter lång så blir den inte särskilt långtråkig.

Även om detta kanske inte är den vanligaste typen av filmer som Brad Pitt är med i, så tycket vi att han passar väldigt bra i just denna film. Klart sevärd och vi rekommenderar att man kollar in denna!

Imdb Wiki Trailer Bilder