«

»

Nov 03

Filmtips : My Sister’s Keeper

10 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 1010 votes, average: 8,00 out of 10 ( Betyg : 8,00 Av 10. )
Loading ... Loading ...

My Sister's Keeper recenserad av filmtips

Anna är en helt normal tjej som lever ett ganska onormalt liv. Hon föddes i princip från en provrör med den mindre enkla anledningen, att hon är sin blodcancersjuka systers reservdelar. Men en dag får hon nog av detta, trots att hon alltid gjort allt för att hjälpa sin syster, som hon älskar mer än allt annat. Hon anlitar en väldigt framgångrik advokat för att få mediciniskt emancipation från sina föräldrar.

Föräldrarna blir mållösa och börjar misstänka att det är någonting helt annat som det hela handlar om, eftersom Anna aldrig har stretat emot förut.

Denna film handlar egentligen om moral och respekt för varandra. Man kanske tycker att föräldrarna är fruktansvärda som utsätter sin yngsta dotter för det hela. Men man får ju även tänka på hur desperat man blir när någon nära får en i princip obotlig sjukdom.

Vi tycker att My Sister’s Keeper är en ganska så bra film med fina budskap. För dem som bara kollar på action och komedier så kan man finna handlingen lite innehållslös. Men det är faktiskt en ganska välgjord dramafilm som många kommer finna väldigt bra!

IMDB Wiki Trailer Bilder