«

»

Okt 21

Filmtips : The Sting

10 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 10 ( Betyg : 8,60 Av 10. )
Loading ... Loading ...

The Sting dvd cover. Recenserad här på filmtips

The Sting är en riktig klassiker när det kommer till filmer som handlar om kortspel och beting. Med sina 7 oskars så kan man ju kanske förstå att det är en riktig kvalitets film.

Hooker och hans goda vän Luther är bedragare som en dag råkar blåsa fel person (en gangster) och kommer över $11000. De blir påkomna och Luther blir mördad precis innan han skulle dra sig tillbaka och börja leva lagligt. Hooker bestämmer sig för att hämnas och letar upp en bedragare i “de högre ligorna” som Luther berättat om. De båda bestämmer sig för att hämnas på sin mördade vän genom att blåsa gangster ledaren som är skyldig till brottet. Men eftersom de inte vet någonting om lönnmord, så bestämmer de sig för att med hjälp av andra bedragare de känner, lura av honom pengar i poker och galopp. Men vad de inte vet att även Hooker är förföljd och frågan är ju vem som blåser vem i slutändan.

The Sting har en väldigt spännande handling och är otroligt välgjord. Vi, här på filmtips, tycker att scenerna är väldigt bra inspelade för att vara inspelade under början av 70-talet. Speciellt om man jämför den med vissa filmer från 80-talet där man ibland kan undra om filmindustrin gick bakåt i utvecklingen under den tiden. The Sting är ju helt enkelt en film som man måste se som poker och beting älskare (som vi vet att det är många som föredrar av våra läsare).

För dessa pokerentusiaster skulle vi vilja tipsa om att man kan spela poker via pokersidor på nätet. På dessa sidor kan man välja hur stora blinds osv man vill ha på bordet och hur mycket pengar man vill gå in med.

Ps. Se till att få tag i “remastered” versionen som har grymt bra kvalitet och ljud!

IMDB Wiki Trailer Bilder

 

 

1 ping

  1. Filmtips : 5 Card Stud | Filmtips

    [...] Filmtips Vad ska du se för film ikväll? Skip to content FilmtipsFilmtoppenNyheterOm Filmtips ← Filmtips : The Sting [...]

Kommentarer ej tillåtna.