«

»

Okt 22

Filmtips : The Hangover Part 2

10 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 10 ( Betyg : 8,90 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Hangover Part 2 som recenseras här på filmtips

De bakfullaknäpp gökarna från succén år 2009 är tillbaka med ytterligare en svensexa, denna gång i Thailand. Stu ska gifta sig med en Thailändsk-amerikansk tjej i hennes hemland och hans galna vänner är lite tveksamt inbjudna till bröllopet. Killarna vill ju gärna ha en svensexa och Stu går  efter mycket om och men, med på att ta en öl på stranden. Det var helt enkelt samma kvartett som festade hårt i Las Vegas på Dougs’s förra svensexa han hade. Samma gäng, och Teddy vilket är Stu’s blivande svåger, som endast är 16. Dagen efter vaknar de upp i ett gammalt skräpigt hotell, den ena i värre skick än den andra. Men det stora problemet är att lilla Teddy inte syns till. Istället hittar de ett avkapat finger. Nu måste de hitta stackars Teddy innan bröllopet så att Stu kan gifta sig

En ganska bra uppföljare till

den första filmen, tycker vi bakom denna hemsida om filmtips. Hangover Part 2 är kanske inte riktigt lika bra som den första. Men bra mycket bättre än vi trodde att den skulle vara. Denna film är också mer vulgär och fokuserar mer på nakenhumor än den första.

Helt klart en film man måste se om man gillade dess föregångare. Handlingen är ganska lik, men fortfarande väldigt spännande och hysteriskt rolig!

För dem som befinner sig i Thailand så kan jag rekommendera att man besöker Sirocco som är det lyxiga hotellet/restaurangen i filmen.

IMDB Wiki Trailer Bilder

2 kommentarer

  1. Fiffi

    Och jag blev den första följaren av denna blogg via Bloglovin´!
    High-five till mig! Nu hoppas jag att fler hänger på :)

    1. jonas

      Man tackar Fiffi! Ja det skulle vara väldigt kul om fler hängde på den trenden :)

Kommentarer ej tillåtna.