«

»

Okt 28

Filmtips : Ninja Assassin

10 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 1010 votes, average: 7,70 out of 10 ( Betyg : 7,70 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Det finns egentligen bara ett ord som kan förklara vad Ninja Assassin är för typ av film. Det är “splatter film”. Trots om de flesta splatterfilmer hamnar i kategorierna skräckfilm eller svartkomedi, så är faktiskt Ninja Assassin varken eller.. Man skulle kunna kalla det en Martial Arts / Action film, vilket antagligen är de mest passande kategorierna för filmen.

Filmen handlar om Raizo blev av Ozunu klanen tränad för att bli en hänsynslös lönnmördare. Med till slut så vänder han ryggen till och överger klanen. Han bestämmer sig för att hämnas på grund av alla brutala mord som klanen har gjort sig skyldiga till, detta genom att förgöra dem en gång för alla. Målet är självklart. Att döda hans före detta mästare som åstadkommit all smärta och hjärntvättning för att frigöra sig själv.

Ninja Assassin har tyvärr en ganska tveksam handling som man borde ha spenderat mer tid för att utveckla. Men till sitt försvar så är den ju inte skapad för att vara nästa stora klassiker till film. Ninja Assassin är mer för folk som gillar splatter, gore och extrema fightingscener. Där har vi kategorien av människor som kommer att gilla den här filmen. Den är cool med häftiga effekter (dock så är blodet lite dåligt gjort).

Vi rekommenderar väl inte filmen för alla. Men det finns nog en hel del personer som skulle älska den. Så länge man inte ser den med förväntningarna att det ska vara ett cinematiskt mästerverk. För det är den inte.

Imdb Wiki Trailer Bilder