«

»

Okt 15

Filmtips : Knight And Day

10 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 1010 votes, average: 7,50 out of 10 ( Betyg : 7,50 Av 10. )
Loading ... Loading ...

DVD cover för Knight And Day, som recenseras här på filmtips

Knight And Day är en romantisk action-komedi med Tom Cruise och Cameron Diaz i huvudrollerna.

June brinner för att renovera klassiska sport bilar och kan resa väldigt långt för att få tag i en speciell del som hon behöver till sina projekt. Det är just under en sådan resa som hon träffar på Roy Miller. En väldigt mystisk kille som verkar veta precis vad han ska säga för att få henne på fall. Under konstiga omständigheter så hamnar de båda på samma flyg och får sittplatserna, väldigt nära varandra. June som hade svårt att komma med planet på grund av “överbokning” blir fundersam över att flyget faktiskt är väldigt tomt. Men det är inte förens senare, när Roy har dödat alla lönnmördare på planet, stört-landat planet och berättat att han är en agent, som det verkligen kopplar för henne vad som egentligen händer.

Detta tycker vi (filmtips) om Knight And Day

Det är en väldigt underhållande film som är klart sevärd. MEN! Knight And Day är egentligen en extremt korkad film med riktigt, riktigt pinsamt dåliga konversationer emellanåt. Specialeffekterna är också relativt dåliga jämfört med andra filmer med liknande budget ($170 000 000). Men vad som gör att filmen faktiskt är ganska bra, är att handlingen är rätt så intressant. Plus att det är ganska underhållande att se June (Cameron Diaz) vara så fruktansvärt hjälplös som hon är. Filmen är ganska spännande och ibland till och med rolig.

IMDB Wiki Trailer Bilder