«

»

Sep 24

Filmtips : Zombieland

10 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 1010 votes, average: 8,60 out of 10 ( Betyg : 8,60 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Zombieland, en annorlunda komedi av Ruben Fleischer. En komedi fylld med zombies och människor som dödar zombies. Istället för att göra en helt vanlig skräckfilm om zombies som det redan finns 1000-tals av, så har man valt att göra en komedi av det istället. Resultatet vart förstås väldigt roligt!

Två månader efter en epidemi brutit ut så ligger hela världen i spillror. Majoriteten av mänskligheten har blivit konverterade till zombies genom smitta från bett och annat. En college student vid namn Colombus har trots utan någon alls livserfarenhet överlevt genom sina så kallade “regler för att överleva zombieland“. Regler som för oss andra kanske är självklara i en sådan situation. Han bestämmer sig för att resa till Ohio för att se om hans föräldrar lever. På vägen träffar han på Tallahassee, en person som är fullkomligt besatt av att döda zombies. De båda startar ett samarbete med Little Rock och Wichita för att klara av invasionen.

Zombieland är en satsning åt rätt håll

och vi på filmtips tycker att det borde produceras fler zombie komedier. Zombieland visar ju onekligen att det går att göra dem riktigt bra. Förutom Shaun of the Dead så finns det inte så mycket filmer i den här genren som är värda att se. Hollywood behöver helt enkelt fler filmer som tar ett steg ut i en ny riktning, istället för att bara härma en befintlig film.

Zombieland är en underhållande film vars skådespelare gör en bra insatts över lag. Vilket behövs för att få en komedi som bygger på en ganska allvarlig handling rolig. Annars är det risk att humorn inte träder fram på ett bra sätt och då blir ju filmerna oftast väldigt dåliga. Zombieland är helt klart värd att se minst en gång!

IMDB Wiki Trailer Bilder

1 ping

  1. Filmtips : The Pineapple Express | Filmtips

    [...] innehåller markant mycket mer våld än andra filmer i genren. Men som vi skrev i recensionen om Zombieland så tycker vi att det borde komma ut fler filmer som vågar sticka ut. Det går ju faktiskt [...]

Kommentarer ej tillåtna.