«

»

Sep 28

Filmtips : Yes Man

10 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 10 ( Betyg : 8,70 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Yes Man är en romantisk komedi från 2008 med Jim Carrey i huvudrollen. Carl arbetar på samma gamla bank han alltid har, hans fru har dumpat honom och han har hamnat i ett stort svart hål i hans tillstånd. En depression vilket bidrar till att han varken svarar när hans bästa vän ringer eller har lusten att träffa en ny. Han säger helt enkelt nej till alla erbjudande han får, enda tills han möter en gammal klasskamrat som säger att han har blivit en “Yes Man” och tar honom till ett seminarium om ämnet. Efter en ganska lyckad kväll så blir Carl övertygad och bestämmer sig för att även han ska bli en “Yes Man“. Som man kanske kan förstå, så är en Yes Man, en person som säger ja till allt. Meningen är att det ska öppna nya positiva möjligheter. Vilket det självklart gör för våran huvudkaraktär.

Filmtips tankar kring Yes Man

Ingen av oss var särskilt taggade för att se Yes Man då vi hört en del dålig kritik från olika håll, MEN jäklar vad fel man kan ha när man själv inte bildat en egen uppfatting. Yes Man levererar verkligen och det kan man lätt säga att även Jim Carrey gör. Vi vågar till och med gå så långt att vi påstår att det är en av de bästa insatser han gjort. Helt klart rekommenderad för dem som inte sett den.

IMDB Wiki Trailer Bilder

1 kommentar

  1. Conny Filmveckan

    Jag gillade denna filmen . Roligt att tänka in sig i en vardag där du skulle säga ja till allt. Jim gör det bra också en av hans bättre filmer.

Kommentarer ej tillåtna.