«

»

Sep 25

Filmtips : The Beach

10 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 1010 votes, average: 6,80 out of 10 ( Betyg : 6,80 Av 10. )
Loading ... Loading ...

The Beach är en äventyrsfilm som handlar om Richard, en kille som blivit trött på den ordinära vardagen som består av tv-spel och dator. Han tog en enkelresa till Thailand för att uppleva en radikal förändring av hans liv. Första natten på hotellet möter han en galen person som mumlar om en paradisö med den perfekta stranden på samt parasiter i samhället. De röker en joint tillsammans innan Richard går och lägger sig. På morgonen har han fått ett brev med en karta till paradisön. Han går in till den galne personens rum för att upptäcka att han tagit självmord, genom att skära upp puls ådern i handleden. Han snackar med ett franskt par och frågar om de vill hänga med. De bestämmer sig för att åka dit tillsammans för att upptäcka att paradisön är en skör balans mellan beväpnade bönder som odlar cannabis och ett mindre hippiesamhälle som försöker hålla sin lilla by hemlig för resten av världen.

The Beach handlar om ultimat frihet.

Men den bevisar även att ett sådant samhälle som de bor i på ön, aldrig fungerar helt klockrent i längden. Vi på filmtips tycker att filmen är helt okej även fast den under vissa stunder blir lite seg. Stranden som ska vara “paradisön” är i själva verket Maya Bay Beach i Krabi Provinsen.

IMDB Wiki Trailer Bilder