«

»

Sep 21

Filmtips : Pirates of the Caribbean. On Stranger Tides

10 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 10 ( Betyg : 8,40 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Johnny Depp är åter igen tillbaks som den konstant berusade piraten Jack Sparrow. Jag antar att cheferna på Walt Disney inte längre är lika osäkra på hans tolkning av Jack Sparrow som de var innan den första filmen skulle ha premiär. Det var nämligen så att de ville att Depp skulle ändra sin tolkning av karaktären eftersom de ville att huvudpersonen i filmen skulle vara mer seriös och skräckinjagande. Men Depp var bestämd med att pirater var konstant berusade och rörde sig lite lustigt på grund av detta (vilket han antagligen hade rätt i). Nu efteråt har vi ju bevittnat vilken enorm succé det vart! Utan honom som huvudkaraktär så skulle ju knappast serien fått så pass stor framgång som den fått. Men den stora frågan är ju; är Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides lika bra som de tidigare filmerna ur serien? Mitt svar är att den kanske inte riktigt är lika bra. Det har ju liksom blivit lite utnött under seriens gång. Men jag tycker att de kompenserar detta ganska bra genom att ta in en ny och fräsch handling, ett nytt mål samt en annan makthavare förutom England. Äntligen kommer faktumet att England inte var ensamt om att härja kring Karibien under den här tiden.

Den här gången är Jack Sparrow ute efter ungdomens källa som även den ironiskt nog verkar vara belägen någonstans i Karibien. Men han är inte ensam om detta. Både Edward Teach, den spanska flottan och Hector Barbossa är honom i hälen och även de vill på ett sätt eller ett annat komma åt platsen.

Vad tycker vi på filmtips om Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides?

Vi gillade den! Även om den kanske inte håller samma mått som de tidigare filmerna så är den fortfarande grym och efterlängtad! Som vanligt så är det inget fel på Johnny Depp‘s insatts, utan han spelar sin karaktär lika bra som de tidigare filmerna! Det är ju trots allt han som gör att de flesta gillar Pirates Of The Caribbean.

IMDB Wiki Trailer Bilder