«

»

Sep 20

Filmtips : Inglourious Basterds

10 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 10 ( Betyg : 8,90 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Inglourious Basterds är en krigsfilm som utspelar sig under andra världskriget. Den handlar om en grupp amerikanska judar som har blivit en specialtrupp som ska sätta skräck över hela nazist Tyskland genom att brutalt mörda nazister och skalpera deras huvud.

De lyckas. Efter en tids arbete på tysk mark så är de den mest ökända platonen i hela alliansen. Nazisterna fruktar dem och allt går precis enligt planerna. En sak leder till den andra, och nu får de i uppdrag att lönnmörda självaste Hitler på en biograf som skulle visa nazistpropaganda men visar något helt annat.

Inglourious Basterds är en av de bästa krigsfilmerna som gjorts.

Vi på filmtips tycker att Inglourious Basterds är en helt superbt bra film som vågar bryta det typiska krigsfilm dramat som har en tendens att titta fram i varenda krigsfilm som vi tidigare sett. Den visar en ganska brutal handling på ett lite mer lättsamt sätt som i alla fall fick oss att falla för den. Även om det är en riktig krigsfilm så dyker det ibland upp lite mer humoristiska scener som skulle kunna identifieras som svart humor, eller svart komedi.

Inglourious Basterds har även en väldigt bra handling.

Som om det inte vore tillräckligt med en krigsfilm som vågar vara lite speciell, så har Inglourious Basterds en riktigt schysst handling. Jag tycker personligen också att det här kan vara en av Brad Pitt‘s bästa roller då jag vanligtvis inte är ett allt för stort fan av honom. Jag gillar idéen att man äntligen sätter honom i en annorlunda roll. Jag vet att rätt så många inte alls håller med mig, utan att Inglourious Basterds bara skulle vara en riktigt dålig krigsfilm. Jag tycker personligen att det är sådana filmer som behövs för en annars döende genre.

IMDB Wiki Trailer Bilder