«

»

Sep 19

Filmtips : Harold And Kumar. Go To White Castle

10 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 1010 votes, average: 8,30 out of 10 ( Betyg : 8,30 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Harold And Kumar kommer åter igen vara aktuella i en tredje film nu i november. För dem som ännu inte sett de två tidigare filmerna med de två cannabisrökande karaktärerna så är det alltså dags nu.

Harold & Kumar är verkligen bästa vänner. De kanske inte lyckats så super här i livet. Harold har lyckats fixa in sig som ekonom på ett större företag medans Kumar inte kommer in på sin läkarutbildning, trots högsta betyg man kan ha. Endast för att han är så extremt lat och prioriterar annat. En dag har de bestämt för att röka lite på kvällen. Men Harold‘s elaka kollegor slänger över sitt arbete till honom för att kunna dra därifrån tidigare. Eftersom Harold har koreansk backgrund så tror de att det blir höjdpunkten för hans dag då det ändå bara är massor av matte. Harold & Kumar bestämmer sig för att ändå fortsätta enligt planerna och röka på hemma.

Efter ett tag blir de väldigt hungriga och får samtidigt se en reklam från white castle’s hamburge-restaurang. De bestämmer sig för att åka dit i tron om att det blir en enkelt resa. Men som i många andra knarkfilmer, så spårar det ut totalt och blir den längsta natten de upplevt på länge.

Harold And Kumar är en väldigt underhållande film som fick mig att verkligen se fram emot sin uppföljare som kom ut 2008. En väldigt kul och hyfsat annorlunda film. Den tillhör samma kategori som Dude Where’s My Car. Fast istället för att handla om en backfylla, så handlar det om själva fyllan.

Vi på filmtips tycker att man bör ge Harold And Kumar en chans.

Ja Harold And Kumar är helt enkelt en ganska bra och rolig film som man borde ge en chans. Jag har alltid tyckt om den här typen av lättsedda komedier. Man kan ju inte heller klaga på skådespelare som Kal PennEddie Kaye ThomasRyan Reynolds och Neil Patrick Harris. En perfekt film att se efter en tuff kväll med för mycket alkoholförtäring!

IMDB Wiki Trailer Bilder

3 pingar

  1. The Pineapple Express | Filmtips

    [...] Pineapple Express är ytterligare en så kallad ”stoner flick”, det vill säga liksom Harold and Kumar : Go To White Castle så handlar den om att röka gräs. Men vad som skiljer den från andra filmer i genren är att [...]

  2. Filmtips : Dude Where’s My Car? | Filmtips

    [...] Men det är ju inte heller meningen med den här typen av filmer. Vi är relativt säkra på att Harold And Kumar är ganska inspirerad av just denna film då handlingarna är väldigt lika. Dock så tycker vi [...]

  3. Filmtips : A Very Harold & Kumar Christmas | Filmtips

    [...] Harold & Kumar är tillbaka igen med deras alldeles egna julsaga. När man gör en tredje film i en serie så brukar den alltid bli värre och mer vulgär än de två förra. Harold & Kumar är inget undantag utan vi får vittna värre scener, mer knark och ukrainska maffiabossar. [...]

Kommentarer ej tillåtna.