«

»

Sep 05

Filmtips : Dumpad

10 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 10 ( Betyg : 8,40 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Dumpad är skriven av Jason Segel, som man känner igen bäst som sin roll Marshall Eriksen i How I Met Your Mother. En film om en stackars krake som blivit dumpad av sin flickvän, som också är en världskänd skådespelare. Stackars Peter, som han heter, tar det hela väldigt hårt. Hans styvbroder Brian övertalar honom att han måste göra något konkret som en resa till fjällen eller Hawaii. Peter väljer Hawaii, eftersom hans ex alltid pratade om ön.

När han väl kommit fram så väljer han ett hotell slumpmässigt. Tyvärr så var det fullt och det enda rummet som fanns kvar var en supersvit som endast de största stjärnorna har råd med. När Peter är på väg därifrån så möter han sitt ex som av en slump också bor på hotellet. Då han precis ska berätta att han inte ens fått ett rum så får han av ren sympati hotellnyckeln till supersviten av värden, allt för att slippa ytterligare förnedring. Men tyvärr så har hon med sig en riktigt porrig tonårsdröm till kille som får Peter att känna sig ytterligare lite sämre än förut. Men hans mål är ju trots allt att hitta någon ny intressant kvinna på platsen och han får genast en väldigt bra kontakt med hotellvärden som gav honom sviten gratis.

Dumpad är Jason Segel’s första stora manuskript som han fått till film.

Dumpad är i princip Jasons första manus som blivit en film och jag måste säga, han har verkligen talang för även detta. De flesta känner ju igen honom från How I Met Your Mother som skådespelare. Men att han dessutom är bra på att skriva manus och producera filmer visste man nog inte innan. Med detta bevisar han verkligen i Dumpad. Jag är relativt säker på att vi kommer få se fler filmer från honom under det kommande decenniumet. Jag tycker verkligen att de har valt rätt skådespelare för filmen. Jag älskar Russell Brand roll som den erotiska killen Aldous Snow. Helt enkelt väldigt bra för att vara en första film!

IMDB Wiki Trailer Bilder