«

»

Sep 01

Filmtips : Children Of Men

10 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 1010 votes, average: 8,90 out of 10 ( Betyg : 8,90 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Children Of Men är en amerikansk-brittisk Sci Fi från 2006 som blev nominerad för 3 oscar och har vunnit över 20 andra prestige priser. Den har Clive Owen i huvudrollen och utspelar sig i den nära framtiden. År 2027 för att vara exakt.

I Children Of Men får man bevittna en kaotiskt tid på jorden då alla länder går åt pipan och världsekonomin brakar samman. Anledningen är simpel, inget barn har fötts på nästan två decennium. Under denna tid lever en aktivist vid namn Theo. Han får chansen att eskortera en kvinna som genom ett mirakel blivit gravid, även fast ingen har lyckats bli det på väldigt länge. Meningen är att hon ska till en ö med vetenskapsmän för att förhoppningsvis kunna rädda våran döende värld. Problemet är bara att krig hotar kontinenten!

En väldigt bra film och välgjord film som jag vet ligger i många personers favoritlistor. Man sugs liksom in i handlingen och får känslan att man verkligen är med i filmen. Filmen över lag känns väldigt äkta och verklig. Även trots att det är en Sci Fi med ganska knasig handling. Scenerna och platserna man har valt att filma den här filmen i, gör väldigt mycket. Children Of Men är en film som man minns väldigt länge efter att man har sett den!

IMDB Wiki Trailer Bilder 

1 kommentar

  1. Conny

    Jag har inte sett denna filmen ännu ska bli väldigt intressant att se den.
    Annars är väl in Sci Fi inte min bästa gren men ibland dyker det upp ett guldkorn.

Kommentarer ej tillåtna.