«

»

Aug 20

Filmtips : Shutter Island

10 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 1010 votes, average: 9,20 out of 10 ( Betyg : 9,20 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Shutter Island är en film som hade premiär år 2010 med Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Den är baserad på Dennis Lehane‘s bestseller roman som även den har namnet Shutter Island. Leonardo DiCaprio har rollen som en ung, framgångsrik U.S. Marshal agent vid namn Edward Daniels. Han är extremt skicklig och arbeter väldigt effektivt. Hans nya uppdrag är att få fram sanningen om försvinnandet av Rachel Solando, en patient på mentalsjukhuset på “Shutter Island“. Här sitter de värsta psykopaterna i hela USA. Rachel sitter just på Shutter Island då hon kallblodigt dränkt sina tre barn. Men Edwards verkliga motiv är inte att leta reda på Rachel. Han har hört från enligt honom själv “säkra källor”, att det görs expriment på patienterna på Shutter Island och att han egentligen är där för att bevisa det, så han kan stänga ner verksamheten.

År 2010 var ett väldigt bra år för Leonardo DiCaprio då han var huvudperson i två av de största och bästa filmerna som producerades just under detta år. Givetvis var Shutter Island en av dem. Den andra var Inception som kanske är tidernas bästa film, om man frågar mig. Shutter Island är ett mästerverk till roman och det krävs en skådespelare som just DiCaprio för att leva upp till sådana förväntningar som en film till en så pass bra bok. Detta är en thriller som man bara måste se. En annan väldigt bra skådespelare som medverkar är Ben Kingsley, som även han gör en strålande insats! Så sitter du hemma en kall höstkväll och inte vet vad du ska göra, fixa fram Shutter Island med lite tilltugg och njut av en riktigt bra film.

IMDB Wiki Trailer Bilder

Köp Shutter Island Billigt På CDON.com