«

»

Aug 19

Filmtips : Miss March

10 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 1010 votes, average: 8,40 out of 10 ( Betyg : 8,40 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Miss March är en film som handlar om två personer och deras äventyr mot playboy mansion. Tucker och Eugene har varit bästa  vänner sedan de var små barn och hittade en playboytidning i Eugenes brors rum. Något som formade Tucker till att bli en porrskadad knäppgök senare i livet. När Eugene och hans flickvän för första gången skulle ha sex så söp Tucker honom full för att han skulle “döva känseln” lite, så att han skulle bli lite mer uthållig under debuten. Tyvärr slutade med att Eugene ramlade ned för källartrappen och fick en hylla över sig, vilket resulterade i att han hamnade i en koma. Det tog honom 4 år att vakna upp då han vart räddad av Tuckers “baseballtrick” som gick ut på att han smäller till honom i huvudet med ett baseball träd. När han vaknar upp efter alla dessa år har mycket hänt i hans liv som han inte vet om. Hans och Tucker’s kompis “horsedick.MPEG har blivit världskänd genom sin musik. Tucker har skaffat tjej och Eugene’s flickvän råkar vara Miss March av playboy.

En riktigt rolig film som är väldigt underskattad. Även om den kanske verkar lite billigt gjord så är det ju en sådan typ av komedifilm som ska vara så. Om man tar filmen för var den är så råkar det vara en jättrebra komedi! Jag gillar verkligen Trevor Moore‘s roll som Tucker som uppenbarligen är en intressant karaktär. Typisk tonårskomedi som även vi som är äldre kan skratta åt, även fast det är lite barnsligt och omoget! Det var först menat att Robert Wagner skulle spela rollen som Hugh M. Hefner på Playboy Mansion men när de skulle få tillåtelse från Hefner så tyckte han att den var så hysteriskt rolig att han ville spela rollen själv. Så det är Hefner som spelar rollen som sig själv.

Imdb Wiki Trailer Bilder