«

»

Aug 30

Filmtips : Landspeed CKY

10 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 10 ( Betyg : 7,90 Av 10. )
Loading ... Loading ...

CKY 1 är en dokumentär som handlar om Bam Margera, Brandon DiCamillo och deras vänner som senare blir kända som “The Cky Crew“. Filmen hade sin debut år 1999 och är en föregångare till dagens Jackass. Man kan säga att utan CKY 1 så hade antagligen inte MTV signat en deal med Johnny Knoxville då han bland annat använde sig av just detta matrial för att göra sin presentation om han vision som skulle bli just Jackass.

Till skillnad mot Jackass så framhäver
CKY 1 skatboardåkning ganska mycket. Man får se väldigt många skateboardtricks samtidigt som de varvar av med så kallade “Pranks”. I CKY 1 introduceras det så kallade shopping-carts stuntet på allvar och det sägs vara Brandon DiCamillo som ligger bakom det världspopulära fenomenet. I CKY 1 får man även bevittna Brandon DiCamillo‘s prankcalls mot slumpvalda personer samt hans pranks mot McDonalds.

CKY 1 är föregångaren till Jackass

Som jag tidigare skrev så är CKY 1 föregångaren till dagens Jackass. Man kan till och med säga att det är den första av den här typen av media. Många hävdar dock att Tom Green var först med hans “The Tom Green Show” vilket var en talkshow där han gjorde liknande stunts som dessa gossar i CKY gör. Det är ju visserligen sant. Men jag anser dock att hans show huvudsakligen handlade om andra saker och att pranksen var mer eller mindre en utfyllnad. Men jag är relativt säker på att CKY är influerat av Tom Green.

Imdb Wiki ‘Se CKY 1 här’