«

»

Aug 16

Filmtips : Bubble Boy

10 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 10 ( Betyg : 7,60 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Jimmy är en av få som föds med ett trasigt immunförsvar. För att han över huvud taget ska överleva så måste han bo i en stor virusfri zon i form av en stor bubbla i hans rum. Hans överbeskyddande mor låter honom endast läsa kristen tidningspropaganda. Ja Jimmy har ingen större erfarenhet av världen. En dag ser han en tjej som heter Chloe från sitt fönster, hon upptäcker honom också, och de blir goda vänner för livet. Chloe hittar en pojkvän till slut, vilket tar väldigt hårt på Jimmy  eftersom att han är väldigt förälskad (i smyg) i henne. När dessutom de båda bestämmer sig för att gifta sig och ha bröllopet i Niagara Fallen så bestämmer sig Jimmy för att  bygga en portabel virusfri zon. Så han kan ta en roadtrip dit för att stoppa bröllopet och få kvinnan i hans liv.

En väldigt lätt och rolig komedi som passar såväl till filmkvällen som till bakfyllan, då man kanske helst vill se något simpelt och inga tunga drama filmer eller dylikt. Den är helt enkelt perfekt när man är slö och endast orkar ligga i soffan! Det är en av det första riktigt stora rollerna som Jake Gyllenhaal  fick, vilket har ledat till att han har blivit den enormt stora skådespelaren som han är idag. Jag tänker kanske framförallt på filmer som Brokeback Mountain och Source Code.

Imdb Wiki Trailer Bilder