«

»

Aug 23

Filmtips : Baseketball

10 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 1010 votes, average: 7,60 out of 10 ( Betyg : 7,60 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Baseketball är en film som är gjord av Trey Parker Och Matt Stone som råkar vara de som skapade den kända satirserien South Park. De båda har var sin huvudroll i filmen som Joe och Doug. Två killar som hittar på en egen sport. Sporten blir en succé och efter fem år skapas en professionell serie och anses vara en av USA’s populäraste sporter.

Sporten de hittar på kallas för just Baseketball. Den går ut på att man ska kasta in bollen i en basketkorg. Men medans man ska kasta har motståndarna tillåtelse att göra en pyskning. I filmen kommer man få se Baseketball‘s psykningar som kan anses vara extremt vulgära och äckliga.

Baseketball bygger liksom på South Park humor, så om man ska se den så rekommenderar jag att man åtminstonde gillar serien. Efter som jag är ett stort South Park fán och älskar satir, så är det ju naturligt att jag gillar denna. Skådespelarna är ju kanske lite B, men filmen i sig är ju väldigt underhållande!

Imdb Wiki Trailer Bilder

2 kommentarer

  1. Voldo

    En ganska medioker film tycker jag, men huvudrollsinnehavarna lyfter den ett stort snäpp. De har troligtvis improviserat en hel del.

  2. jonas

    Jag kan mycket väl tänka mig att de improviserat många scener. Det är ju trots allt så de fungerar. Det märks ju inte minst i Southpark där de gör ett avsnitt i veckan istället för att spela in dem i förväg.
    Tycker också att filmen är ganska B, men jag har en relativt barnslig humor och tycker sånt är underhållande :)

Kommentarer ej tillåtna.