«

»

Jul 31

Filmtips : Superbad

10 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 1010 votes, average: 8,70 out of 10 ( Betyg : 8,70 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Superbad handlar om två relativt patetiska tonåringar som endast har en sak i tanken. Nämligen att få till det med en tjej. Seth och Evan har varit bästa vänner sedan långt tillbaka, när de får chansen att vara med på fest med snygga brudar så drar de på sig uppgiften att fixa sprit till festen. De tar hjälp av deras supernördiga kompis Fogell, som precis skaffat sig ett fakeleg. Dock så upptäcks det att namnet fogell valt att ha på sitt leg är “McLovin“. När Fogell går in i spritbutiken för att handla, så backar de båda vännerna ur och de måste nu hitta spriten på något annat håll. Man kan bara anta att de har en lång och slingrig väg innan de hittar deras mål. Men om de nu hittar sprit, kommer de då få till det med brudarna?

När Seth Rogen är en av personerna bakom en film så vet man att den antagligen kommer vara jäkligt rolig. Detta är absolut inget undantag, utan snarare en av de roligaste komedierna jag sett. Seth Rogen  även en roll som en helt oduglig polis tillsammans med sin kollega Bill Hader.  Skådespelarna är grymma, handlingen är snäppet bättre än den vanliga highschool/collage filmen och den patetiska duon är ju bara för älskvärda! Med tanke på Seth‘s form och utseende så får jag misstankar om att detta kanske är löst baserat på en helg under Seth Rogen‘s uppväxt? Jag menar liknelsen mellan de båda är ju slående! Ett måste för alla som gillar lätta komedier. Klart rekommenderad.

IMDB Wiki Trailer Bilder

1 ping

  1. The Pineapple Express | Filmtips

    [...] sätt, men även en del ganska starka scener. Den kom år 2008 från samma personer som gjorde Superbad redan året innan. En riktigt bra film enligt de flesta. The Pineapple Express handlar om Dale [...]

Kommentarer ej tillåtna.