«

»

Jun 03

Filmtips : The Dukes of Hazzard

10 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 1010 votes, average: 6,10 out of 10 ( Betyg : 6,10 Av 10. )
Loading ... Loading ...

The Dukes of Hazzard är en gammal serie från 1985, som senare gjorts om till film år 2005. Filmen handlar om hur kusinerna Bo och Luke hjälper sin farbror att leverera hembränt till diverse kunder. De två kusinerna är stereotypen av amerikanska så kallade rednecks och beter sig minst sagt väldigt speciellt.

Familjen är allmänt ökänd i hela Hazzard county och en högt uppsatt politiker i staden vill bra gärna sätta dit dem. Då det redan är känt att familjen Duke bränner hemma, så beordrar han stadens korrupta poliser att plantera utrustning för detta i deras ladugård. På grund av detta så förlorar släkten sin gård. Bo och Luke tycker att det är konstigt att de gjorde på detta sätt, då fler personer i området också förlorat sina gårdar på ett eller ett annat sätt. De tar reda på vad för planer som verkligen smids och deras slutsats blir chockerande.

När man tittar på listan över skådespelarna som medverkar i den här filmen så bygger man lätt upp en förhoppning som ganska enkelt blir till missnöje när man väl sett filmen. Den levde tyvärr inte upp till mina förväntningar och är helt enkelt alldeles för dålig, jämfört vad den borde vara. Jag skyller det mesta på manuset, som jag tror är anledningen till att scenerna i filmen blir ganska stela. Men visst är den rolig stundtals. Men jag tycker bara att med etablerade skådespelare som Seann William Scott och Burt Reynolds så borde den ju som sagt vara bättre. Medans andras insattser som tex Johnny Knoxville, är mer förståliga.

IMDB Wiki Trailer Bilder