«

»

Jun 20

Filmtips : Insidious

10 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 1010 votes, average: 7,90 out of 10 ( Betyg : 7,90 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Insidious är en skräckfilm skriven av Leigh Whannell, som även varit med och skrivit Saw vilket han även hade huvudrollen i. Filmen är slående lik Paranormal Activity serien, men är enligt mig väldigt mycket bättre.

Filmen handlar om familjen Lambert som precis flyttat in i ett väldigt stort hus. Ganska snart börjar de uppleva övernaturliga fonomen och framförallt så är det sonen Dalton som blir utsatt. En dag när han är uppe på vinden så ramlar ned för stegen. När familjen hittar honom så är han chockad och stirrar intensivt in i ett mörkt hörn på vinden, som att något gömmer sig där. De tar ned Dalton och dagen fortsätter som vanligt. Dagen därpå så ska barnen till skolan och pappan till sitt jobb. Irriterad över att Dalton inte kommit ned och ätit frukost än, går pappan Josh  upp för att väcka honom men misslyckas med detta. Det visar sig att Dalton - helt utan anledning fallit i en koma. Eller är det?

Insidious är en ganska bra skräckfilm, som enligt mig är väldigt mycket bättre än sin konkurrent Paranormal Activity. Den har helt enkelt en lite mer intressant handling och är lite bättre gjord. Klart sevärd, även om man inte gillade Paranormal Activity ( det gjorde inte jag heller ).

IMDB Wiki Trailer Bilder