«

»

Maj 16

Filmtips : Inception

10 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 1010 votes, average: 9,30 out of 10 ( Betyg : 9,30 Av 10. )
Loading ... Loading ...

Konsten att kunna extrahera en människas hemligheter, genom att bryta sig in i deras drömmar, är Cobb’s (Leonardo DiCaprio) specialitet. Men denna kunskap har kostat honom hans fru, barn och allt han äger då han blivit utslängd ur hemlandet och tvingats leva i exil. Efter att ha gjort ett arbete på en Japansk entreprenör så får han chansen att få tillbaka det han saknat i alla dessa år. Allt han behöver göra är att plantera en tanke i en annan persons dröm. Denna tanke ska leda till att han startar ett eget företag. Men detta anses vara omöjligt och Cobb kommer att få stå för svåra beslut. Bland annat att hitta ett team som är lika djärva och skickliga som han själv.

Inception är utan tvekan den bästa filmen som gjordes 2010, kanske till och med över hela 2000-talet. Men med de skådespelarna som är med i filmen så är det kanske inte så konstigt. Bland annat så hittar man Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe och Cillian Murphy i filmen.

Handling är även den helt utmärkt och det finns i stor sätt inget man kan gnälla över under hela filmen. Möjligtvis att handlingen kan vara lite krånglig för vissa, men det är ju det som är charmen med hela filmen!

Inception blev oscars nominerad för bästa musik samtidigt som den vann fyra för bästa ljud och bild. Vill du veta mer om musiken i Inception, besök Filmscore.

IMDB Wiki Trailer Bilder

2 pingar

  1. Shutter Island | Filmtips

    [...] som producerades just under detta år. Givetvis var Shutter Island en av dem. Den andra var Inception som kanske är tidernas bästa film, om man frågar mig. Shutter Island är ett mästerverk till [...]

  2. Warrior | Filmtips

    [...] Samtidigt som den handlar om MMA och matcherna i ringen så pågår en djupare handling brevid. Karaktärerna är väldigt dynamiska och lätt att fatta sympati för. Frågetecken dyker upp och lagom mycket lämnas åt fantasin. Sammanfattningen blir att Warrior är en jäkligt bra film som utan tvekan var den bästa som kom ut 2011. Tom Hardy är till och med bättre i denna film än han är i Inception. [...]

Kommentarer ej tillåtna.